Credinţele religioase – Istorie creştină

creştinismul istorie

convingeri religioase – Istorie creştină
 

În lume există mai multe tari au tradiţii diferite, cultura, limbile, obiceiurile alimentare şi religii. Una dintre aceste religii este creştinismul. Creştină a istoriei lor foarte mult timp. Istoria creştină începe cu naşterea lui Isus şi de urmas al lui Isus, ei cred că Isus este Hristos sau ales al lui Dumnezeu. Creştinii au credinţa pe Biblie lor carte sfântă, ei au folosit pentru a merge la biserici, ei sunt acolo şi locuri sfinte cult. Nu sunt mulţi oameni care rar sau nu au frecventat niciodată biserica, iar acestea sunt creştini care nu sunt pe deplin conştienţi despre convingerile lor şi credinţe.

credinţei creştine este fondată pe Isus Hristos şi învierea Sa. Aceasta credinta este, de asemenea, scris în Evanghelie. Una dintre cele mai mari argumente împotriva credinţei creştine este că povestea învierea este un mit care a dezvoltat peste fel de mult ca un secol după ce Isus a fost răstignit pe o cruce romană.

A fost gândurile care conturile au fost scrise după Evanghelie despre sute de ani de decese lui Isus. Credinţa creştină variază de la biserică la biserică. Dar există anumite convingeri care sunt esenţiale pentru un creştin să credinţă pe care nu şi le poate îndepărta. Ca şi celelalte religii creştine au, de asemenea, credinţa că există rai pentru fapte bune şi de iad pentru păcatele.

Există mai multe instrumente folosite de creştini predicarea preoţi. Cu trecerea timpului de oameni obţine mai mult de ocupat şi dependent de tehnologie, care este de ce acum zi predicarea instrumente ale creştinismului sunt obţine, de asemenea, avansate tehnologic. Ei folosesc reviste creştine şi, de asemenea, muzică creştină, în acest scop. Vorbesc creştin este tehnologia holografică pe care celebrul artist de muzică Madonna utilizate în Germania şi că societatea o doresc să promoveze în biserici.

Creştinismul astăzi este numele unei celebre reviste creştine. Această revistă este joacă un rol esenţial în predicarea în creştinism şi se angajează, de asemenea, biserica în multe întrebări importante. Aceste reviste vă spun modalităţi noi şi mai bune pentru a gestiona biserica ta, şi întreţinerea de drept bisericii şi impozite. Aceste reviste includ, de asemenea rapoarte privind viaţa creştinului în SUA şi din întreaga lume.

În creştinism construirea unor relaţii puternice, familia şi căsătoria sunt puternic încurajate de către Dumnezeu în Biblie. Cu toate acestea persoanele care doresc să rămână singur sau cei care şi-au pierdut soţia din cauza orice motiv, se poate trăi, de asemenea, ca Hristos în studiul Bibliei. Căsătoria este un aspect important în viaţa creştină. Există, de asemenea, divorţuri are loc în Cupluri creştine din mai multe motive. Conform unui sondaj, se observă că creştinii evanghelici care participă în mod regulat de divorţ biserică, la o rată cu 35% mai mici decat Cupluri seculare. Cupluri care niciodată sau foarte rar la biserică au rate mai mari de divort, apoi Cupluri seculare. Aceasta este o dovadă, că accentul studiul Bibliei cu privire la căsătorie. Ca şi alte religii creştinismul este, de asemenea, o religie a păcii

.

This entry was posted in Spirituality and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>